Terug


Category Manager

Ben jij de Category Manager met passie voor sneakers en stijl en volg jij de sneakermarkt

op de voet?


Wat ga je doen?
Als Category Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces en de verslaglegging hiervan. Je maakt marktanalyses en stelt op basis hiervan een category plan op. Je bent verantwoordelijk voor het kwalitatieve en kwantitatieve footwear en apparel productaanbod en de verdere category- ontwikkelingen. Daarnaast neem jij het initiatief in de samenwerking met de franchisenemers en lever je hierin een optimale bijdrage. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van product sales meetings. Je rapporteert rechtstreeks aan de formule directeur.


De functie-eisen
Als Category Manager voldoe je aan de volgende eisen:

 

  • Afgeronde      HBO-opleiding CE;
  • 3-5      jaar ervaring als inkoper in de non-food retail;
  • Bedrijfseconomisch/cijfermatig      inzicht;
  • Gevoel      voor trends, commercieel inzicht en servicegericht;
  • Communicatief      en teamspeler pur sang.

 

Waar kom je terecht?
Je komt terecht bij The Athlete’s Foot, onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 400 winkels in 26 landen. The Athlete’s Foot is een formule van Euretco BV, de grootste retailserviceorganisatie in Nederland. In totaal exploiteren zij zo’n 2900 winkels. Met onder andere winkelformules als Intersport en Runnersworld. De functie valt binnen een compacte afdeling vanuit de disciplines marketing, retail en inkoop. De sfeer is open, direct en ongedwongen.

 
Jouw arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een fulltime functie. De standplaats is Hoevelaken. Salaris is marktconform. Bijkomende voorwaarden zijn: lease-auto, pensioen, bonus, vakantiegeld.

 
Heb je interesse of wil je meer weten?
Interesse? Solliciteer dan via de button onderaan deze pagina. Of mail je CV en motivatie naar j.verheijke@euretco.com. Vragen of meer informatie over de procedure? Neem dan contact op met Janet Verheijke, Corporate Recruiter op 06-15119400. Voor vragen over de functie kun je bellen met Jos van der Wolk, formule directeur The Athlete’s foot, op nummer 06-53294448.


Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel een andere goede professional aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen wij daar wat leuks tegenover als een tip leidt tot plaatsing, dat hoort bij samenwerken.

Interesse in andere vacatures?
Euretco BV is steeds op zoek naar toppers! Als je wilt weten welke posities wij nog meer werven, kijk dan op www.euretco.com/vacatures.